mesaje personalizate

Showing all 4 results

 • Cutiute cu mesaje

  Cutiuțe de bijuterii, cu mesaje

  0 din 5
  150.00 lei200.00 lei

  Cutiuțele de bijuterii, cu mesaje conțin bijuterii culturale – aforisme originale, care ne fac să regândim viața și să ne bucurăm de miracolul clipei, într-o cutiuță de bijuterii cu design special.

  Mesajele sunt personalizate, în funcție de eveniment/persoană/vârstă/data nașterii. Se pot comanda un număr de mesaje egal cu vârsta destinatarului, cu data nașterii,  cu ziua în care are loc evenimentul sau un număr de mesaje egal cu numărul zilelor dintr-un an. Acestea cuprind aforisme originale, pe diverse teme.


 • Mesaje pentru felinare

  Mesaje în felinare – Lumina din lumina cuvântului

  0 din 5
  90.00 lei

  Vrei să dăruiești emoție creată din lumina cuvântului? Alegerea perfectă este felinarul cu mesaje personalizate, care ne fac să regândim viața și să ne bucurăm de miracolul clipei. Emoția și bucuria sunt garantate.

  Mesajele sunt personalizate, în funcție de eveniment/persoană/vârstă/data nașterii. Se pot comanda un număr de mesaje egal cu vârsta destinatarului sau cu data nașterii sau cu ziua în care are loc evenimentul. Acestea cuprind aforisme originale pe diverse teme.


 • Mesaje cu emoție - rulate

  Mesaje cu emoție

  0 din 5
  10.00 lei20.00 lei

  Dăruiește emoție. Simplu, elegant, profund. Alege acum mesajul cel mai potrivit, creat special pentru persoane sau evenimente importante din viața ta – aniversare, nuntă, botez.

  • fotografiile sunt cu titlu de prezentare

 • briose-cu-ravase-artamera-1

  Brioșe cu mesaje

  0 din 5
  6.00 lei150.00 lei

  Prăjiturici simpatice, cu ingrediente de casă, cu arome minunate, care ascund ravașe cu aforisme despre viață, despre bucuria de a te bucura, despre frumusețe.

  Brioșele cu răvașe sunt ideale pentru aniversări, botezuri, nunți, sărbători speciale în familie.

  • fotografiile sunt cu titlu de prezentare
  • prăjituricile pot fi personalizate, la comanda clientului

Showing all 4 results