Publicat pe

Mesajele pusculitei

Ne-am nascut ca un dar oferit parintilor nostri. Purtam in noi mesaje adresate persoanelor care ne intersecteaza devenirea. Si le oferim, sub o forma sau alta, societatii din care facem parte. Constient sau nu, a darui, ne defineste de foarte timpuriu.

Odata cu progresul tehnologic si cu sporirea gradului de confort al populatiei, timpul pare ca se contracta. Graba de a face, de a avea, de a experimenta devine, intr-un moment din viata noastra – pe care niciodata nu ni-l mai amintim –, sinonim cu a fi-ul integrat societatii de consum. Irosim energie pentru a-i multumi pe cei din jur, oferindu-le nu timp – ca nu avem nici pentru noi -, rareori sentimente – ca nu e indicat sa fim sentimentalisti -, ci obiecte de care par sa aiba nevoie pentru a suplini oamenii. Dezvoltam relatii stranse cu obiecte, in detrimentul oamenilor. Ei nu au prea mult timp de pierdut. Doar timpul costa bani, nu?

Aici, la Pusculita cu mesaje, timpul costa… ani; ani frumosi, definiti de clipe memorabile oglindite in cuvinte prezente. Invatam sa incetinim ritmul, sa ne bucuram de experiente, sa ascultam, sa simtim, si, mai ales, sa fim cadoul menit sa fim. Daruim emotie, punand ordinea fireasca in gestul de a darui: mesaje, inainte de toate, ambalate in mici cadouri create pentru potentarea a ceea ce oferim de fapt – o farama din noi insine, infasurata in petice de fericire.

Placerea de a darui implica bucuria de a spune o poveste, creand astfel legaturi interumane si provocand reactii din partea celorlalti. E greu, da, sa oferim cadouri cu suflet, poate fi de-a dreptul epuizant, dar ele creeaza clipe si le convertesc in amintiri. Pusculita cu mesaje inseamna povesti, sentimente, bucurie, cadouri… altfel, mesaje pentru suflete deschise, un exercitiu de a primi si a darui … altceva decat obiecte.

Mesajele personalizate si originale creeaza povesti unice, destinate unei singure persoane, intr-un moment exact din viata, purtand o semnatura emotionala bine definita, pentru a sublima clipa in bucurie si a o inchide in amintire. Re-cream emotia cuvantului scris, aducand zambete intr-o lume in care nici lacrimile nu-si mai gasesc locul. Reinvatam sa oferim si sa primim… mesajul din cadou, legat cu funda rosie de un fir de primavara ascunsa, timid, intr-un suflet coplesit de realitate. Indraznim sa scriem direct pe pereti de suflet mesaje pentru prezentul din care ar fi mai usor sa evadam. Incercam sa privim viata ca pe un diamant, in care se poate oglindi cea mai buna versiune a fiecaruia dintre noi. Si ne straduim sa nu uitam niciodata ca viata e frumoasa.

mesaje ambalate in cadouri

De fapt, Pusculita cu mesaje este un cadou care incearca sa ancoreze clipa in prezent, astfel incat sa reusim sa ne bucuram pe deplin de tot ce ne poate oferi aceasta fascinanta calatorie printre oameni. Cadoul care aminteste tuturor ca suntem, dincolo de materie, faclii menite sa lumineze lumea. Un proiect despre normalitatea de a darui. Despre zambet, cu emotie. Despre frumusete, cu inocenta. Despre viata, cu timp. Despre fiecare dintre noi, cu dragostea de a scrie povestea, exact asa cum o simtim acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, cu media de: 5,00 din 5)
Loading...