Alegeri importante

Lipsă de inspirație? Nu ai chef azi? Ai nevoie de puțină magie ca să te faci perfect înțeles? Noi dăm voie cuvintelor să se așeze în forma în care dorești tu, astfel încât să strălucești. Hai să spunem împreună povestea ta!

Mesajul tău va ajunge cu siguranță, în orice formă îți dorești. Și va fi unic. Al tău. Al celui căruia vrei să îi dăruiești o parte din tine. Încearcă! Îndrăznește! Creăm împreună colțul tău de perfecțiune.

 

Dă glas poveștilor!

Arată 1–5 din 9 rezultate

 • calendar-cu-mesaj-format-a3

  Calendare cu mesaje

  0 din 5
  2.00 lei50.00 lei

  Calendarul amintirilor tale poate fi un instrument de măsura a realizarilor dintr-un an. Alege să-ți cronometrezi viața în momente memorabile! Trimite fotografiile tale și noi îți facem calendarul bucuriei din viața ta!


 • Cutiute cu mesaje

  Cutiuțe de bijuterii, cu mesaje

  0 din 5
  150.00 lei200.00 lei

  Cutiuțele de bijuterii, cu mesaje conțin bijuterii culturale – aforisme originale, care ne fac să regândim viața și să ne bucurăm de miracolul clipei, într-o cutiuță de bijuterii cu design special.

  Mesajele sunt personalizate, în funcție de eveniment/persoană/vârstă/data nașterii. Se pot comanda un număr de mesaje egal cu vârsta destinatarului, cu data nașterii,  cu ziua în care are loc evenimentul sau un număr de mesaje egal cu numărul zilelor dintr-un an. Acestea cuprind aforisme originale, pe diverse teme.


 • Scrisoare scrisa de mână - pe coală albă

  Scrisori cu emoție

  0 din 5
  45.00 lei50.00 lei

  Dăruiește persoanelor speciale din viața ta, emoția cuvântului care rămâne! Poți alege să le scrii la evenimente speciale – aniversări, nunți, botezuri – sau te poți dărui, scris în cuvinte, fără nici o ocazie specială. Doar pentru că merită. Scrisorile sunt personalizate, unice, scrise de mână și redau întodeauna, într-o manieră originală, povestea și sentimentele expeditorului.

  • fotografiile sunt cu titlu de prezentare

 • Felicitare handmade

  Felicitări cu mesaje

  0 din 5
  20.00 lei25.00 lei

  Felicitari unicat, handmade, cu mesaje personalizate pentru fiecare persoană/eveniment. Puteți alege între mesaje scrise de mână sau mesaje scrise pe pergament, în interiorul felicitării.


 • Mesaje pentru felinare

  Mesaje în felinare – Lumina din lumina cuvântului

  0 din 5
  90.00 lei

  Vrei să dăruiești emoție creată din lumina cuvântului? Alegerea perfectă este felinarul cu mesaje personalizate, care ne fac să regândim viața și să ne bucurăm de miracolul clipei. Emoția și bucuria sunt garantate.

  Mesajele sunt personalizate, în funcție de eveniment/persoană/vârstă/data nașterii. Se pot comanda un număr de mesaje egal cu vârsta destinatarului sau cu data nașterii sau cu ziua în care are loc evenimentul. Acestea cuprind aforisme originale pe diverse teme.


Arată 1–5 din 9 rezultate