Cutiute cu mesaje
Cutiuta cu mesaje - model ROATACutiuta cu mesaje - model TRIFOIcutiuta-cu-mesaje-trifoiCutiuta cu mesaje - model INIMAcutiuta-cu-mesaje-inimaCutiuta cu mesaje - model TEZAUR

Cutiuțe de bijuterii, cu mesaje

150.00 lei200.00 lei

Cutiuțele de bijuterii, cu mesaje conțin bijuterii culturale – aforisme originale, care ne fac să regândim viața și să ne bucurăm de miracolul clipei, într-o cutiuță de bijuterii cu design special.

Mesajele sunt personalizate, în funcție de eveniment/persoană/vârstă/data nașterii. Se pot comanda un număr de mesaje egal cu vârsta destinatarului, cu data nașterii,  cu ziua în care are loc evenimentul sau un număr de mesaje egal cu numărul zilelor dintr-un an. Acestea cuprind aforisme originale, pe diverse teme.

Golește

Descriere Produs

Cutiuțele cu mesaje pot fi personalizate la nivelul materialelor utilizate (lemn, foiță de aur, plexiglas), la nivelul numărului și al temei mesajelor;

Aceste amanunte vor fi specificate în formularul de comanda, prețul și timpul de livrare urmând a fi modificate în funcție de gradul de personalizare.

Informații adiționale

Material

Lemn de cireș și frasin, Geam de sticlă

Bine de știut

Modelul din fotografie este realizat din mahon, cu foiță de aur și poate fi executat, din aceste materiale, la comandă specială.

Livrare

Termenul de livrare este de 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dacă produsele sunt pe stoc.
Pentru comenzi speciale, termenul de livrare variază în funcție de gradul de personalizare și va fi comunicat ulterior acceptării comenzii.

Părerile clienților noștri

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ai nevoie de ajutor?