Publicat pe

Talismane de alungat griul, la MAMA FEST SIBIU 2017

Duminica gri si somnoroasa la Sibiu. 19 februarie – intre sarbatori, mai mult sau mai putin traditionale. Pusculita cu mesaje participa la prima expozitie de cand a aparut pe harta cadourilor originale: MAMA FEST SIBIU 2017 – editia de martisor, targ organizat de Asociatia Work at Home Moms. La Color Cafe, unde zambetele se servesc alaturi de minunatii pentru mari si mici, s-au prezentat martisoare… altfel, pe muzica veseliei din ochii piticilor, unde ploaia se transforma in curcubee.

Emotii? Doar in cutiutele de bijuterii, asteptand cuminti sa fie daruite vizitatorilor. S-au minunat participantii de obiectele deosebite, create de maini si minti talentate, fiecare cu farmecul sau aparte.

Martisoare crosetate, din margele, hartie, ceara, lemn i-au facut pe vizitatori sa se indragosteasca de primavara intr-o zi ploioasa de februarie. Cadourile originale, marca Pusculita cu mesaje, au adaugat, cafelei cu zambete, emotia poeziei daruite. Au fost asa de frumoase produsele prezentate, incat iti venea sa le iei pe toate, ca sa-ti binecuvateze casa cu energie pozitiva.

Martisoarele-poezie din pusculita, oferite cu drag vizitatorilor, s-au transformat in zambete. Ne-am prezentat cu ce stim sa facem mai bine – am daruit emotie scrisa in vers alb, pe hartie colorata legata cu fundita delicata. Cu mai mult decat dragoste de poezie, de la Pusculita cu mesaje.

In ciuda vremii capricioase, a griului care pune la incercare Romania, MAMA FEST 2017 a aprins curcubeul in Sibiu. Duminica. 19 februarie. Intr-o cafenea in care vremea de afara a fost alungata de frumosul nascut din maini de mama. Cu talismane de alungat griul, nascute din talent de super-doamne.

Cu poezie si cadouri originale, create de Pusculita cu mesaje si daruite, cu bucurie, oamenilor minunati. Prima data. Ca nicio alta data. Cu drag. Cu frumusete. Cu emotie. Cu bucurie. Pentru ca a darui este mai mult decat o zi somnoroasa de duminica fara culoare.

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook Pusculita cu mesaje
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu există aprecieri. Adaugi una?)
Loading...